Színházjegy: +36 (20) 350-7356

Személyre szabott ajánlat kérés
Kérjük gépelje be
az alábbi 3 betűt

Színház

A Színház

Az elmúlt években a Színpad, korábbi nevén International Buda Stage, Budapest kulturális életének ismert és elismert színhelye lett. A Színpad 1997-ben nyílt meg Buda szívében, a Nemzetközi Üzleti Főiskola épületében International Buda Stage néven. Az évek során több angol nyelvű színielőadást és nemzetközi produkciót mutattunk be.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan világsztár együttesek adtak itt koncertet, mint pl. a BBC Big Band vagy a Golden Gate Quartet. Vendégünk volt a világhírű író, Mario Vargas Llosa is. Rangos művészek vendégszereplésével már több önálló színházi produkció készült magyar nyelven is. Sikerrel játszott nálunk többek között: Molnár Piroska, Sinkó László, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Koltai Róbert, Pogány Judit, Csákányi Eszter, Schubert Éva, Szabó Gyula, Mikó István, Pásztor Erzsi, Dobó Kata.

A színpad befogadó színházként is működik. Amennyiben produkciójával szeretne fellépni színpadunkon, kérem, egyeztessen rendezvényszervező munkatársunkkal, Borbáth Andrással.

A Színpad előadásaira az előadások előtt egy órával tud jegyet vásárolni személyesen!

Az online jegyvásárlás és színház műsor: ide kattintva megtekinthető!

ÉRDEKLŐDNI:

Borbáth András

Tel.: +36 20 350 7356
E-mail: borbath.andras@ibs-oc.hu