Színházjegy: +36 (20) 350-7356

Személyre szabott ajánlat kérés
Kérjük gépelje be
az alábbi 3 betűt

Tisztelt Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük az Tárogató Office Center Rendezvényszervezés oldalán!

Örömünkre szolgál bemutatni rendezvény központunk korszerű technikával felszerelt termeit és a vendéglátáshoz kapcsolódó szolgáltatásainkat.

A korábban IBS Színpadként ismertté vált Színházterem (itt hivatkozás elhelyezése, amely a Színház menüpontra irányítja a felhasználót) napközben az Tárogató Office Center legnagyobb előadótermeként üzemel, este és hétvégén pedig színházi előadásoknak és koncerteknek ad otthont. Felszereltsége alkalmassá teszi arra, hogy konferenciák, közgyűlések, díjkiosztók, előadások és professzionális produkciók helyszíne legyen. A Színpad előadásai zártkörűen is megrendelhetőek egyeztetés alapján. A színházterem előterében büfé és ruhatár található, közvetlen kapcsolattal a kerthez és teraszhoz, valamint a parkolókhoz.

Az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva vállaljuk:
• bálok,
• konferenciák,
• sajtótájékoztatók,
• termékbemutatók,
• partnertalálkozók,
• állófogadások,
• különféle családi és céges rendezvények megszervezését, lebonyolítását.

A Tárogató Office Center rendezvényszervezése teljes körű catering szolgáltatást nyújt vendégeinek. Rendezvényeinkre hideg és meleg ételeket kínálunk, svédasztalos büfé jelleggel vagy akár ültetett felszolgálással is. Esküvőkre vagy nagyobb szabású összejövetelekre, konferenciákra minőségi ételválasztékot és professzionális kiszolgálást ajánlunk.

Szerepeljen bármilyen rendezvény tervei között - tréning, konferencia, oktatás, tanfolyamok, stb. -, kérje kedvezményes ajánlatunkat! Büszkék vagyunk arra, hogy számos sikeres rendezvény szervezését bízták ránk az elmúlt években.

ÉRDEKLŐDNI:

Borbáth András
Rendezvényszervező
Tel.: +36 20 350 7356
E-mail: borbath.andras@ibs-oc.hu