Színházjegy: +36 (20) 350-7356

Személyre szabott ajánlat kérés
Kérjük gépelje be
az alábbi 3 betűt

Étterem Kávézó

Tárogató Office Center Étterem I.

Az Tárogató Office Center Étterem I. a Tárogató főépületéből belső folyosón közelíthető meg, s az Tárogató Office Center Hotel & Residence Hall földszintjén helyezkedik el. Kertre néző ablakaival, négy-hat-nyolc személyes asztalaival kellemes és kulturált körülmények között biztosít melegétel fogyasztási lehetőséget. A kínálatban levesből és főételből álló napi menü, egy napi ételspecialitás ("séf ajánlata") és egy fitness menü szerepel a készételek és frissen sültek mellett. Természetesen kínálunk salátákat, gyümölcsöket, desszertet is.

Tárogató Office Center Étterem II.

Az Tárogató Office Center Étterem II. a Tárogató Office Center épületében, a szálloda földszintjén helyezkedik el, üvegfal választja el a zöld előkerttől. Közvetlen bejárattal közelíthető meg a Tárogató út felől, valamint a parkolóból és a hátsó kert felől. A terem előnye, hogy mérete ellenére osztások és oszlopok nélkül épült, ezért berendezése, és dekorációja az eseménynek és az igényeknek megfelelően rugalmasan alakítható. Kitűnően alkalmas céges vacsorák, vállalati fogadások, családi események, esküvők megrendezésére. Az évad során a zártkörű színháztermi előadások után cégek számára itt rendezünk vacsorát, fogadást, köszöntőket, táncos-zenés mulatságokat.

Az étterem befogadóképessége:
200-250 fő asztaloknál ültetve
250-300 fő állófogadás keretében


Oldalainkon megismerkedhet az Tárogató Office Center rendezvényszervezéshez kapcsolódó szolgáltatásaival, az esküvőszervezéssel és a vendéglátással. 


A további együttműködés reményében jó böngészést kívánunk!

ÉRDEKLŐDNI:

Borbáth András
Rendezvényszervező
Tel.: +36 20 350 7356
E-mail: borbath.andras@ibs-oc.hu